~Känslan idag~

En dag sent~

Max föddes 29/4-13 kl 01.04. Han gjorde sitt yttersta för att inte födas den 28 april när hans morbror fyller år.. Han togs ifrån mig direkt. Svårt med andningen. Jag fick vänta ca 2 timmar innan jag fick träffa min son. Han var på neo på SöS. När jag såg honom så kände jag ens å otrolig dragningskraft. Han var min. Han var perfekt. Jag minns när jag fick hålla i honom, o han hade andningsmask, och jag var så lycklig, och undrade ”Vad heter du mitt barn?”  

Idag (29/4-17) fyllde vår underbara Max Ozzian John Silver 4 år. Denna fina, ödmjuka lilla mini polis. Jag är så vansinnigt kär i dig, min son, så du anar inte! 


4 år! Oh herregud så mitt hjärta blöder för dig! Fina vackra pojke! 

Vi älskar dig ÖVERALLT och INGENSTANS varje dag 💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s