~Känslan idag~

Vecka 37~

Då äntligen vecka 37.. nu kan man väl smått börja räkna ner. 

Fast jag räknar med minst 8-10 dagar övertid (som vanligt) så iaf ett litet steg närmare slutet. Baby5 håller på att borra sig ner i bäckenet, det ilar, spänns, och gör djävulskt ont. Varför ska det göra ont att vänta barn? Räcker det inte med förlossningsarbetet och eftervården? Lite smått orättvist att vara kvinna ibland, samtidigt som en man missar en av de häftigaste saker man kan uppleva nämligen att föda barn! Det är ju en övermäktig upplevelse som är svår att sätta ord på.. 

I helgen blir det landet. Ska vinterbonas. Alltså plockas undan leksaker inför vintern, även lyktor osv, båten ska dras upp på land, rosorna ska täckas över osv. Vi tänkte väl att nu blir det mer sällan med besöken där ute, vi ska snart få baby5 och de stora barnen vill gärna vara hemma och umgås med vänner nu på helgerna. Kan tänka mig att nästa gång vi åker ut är i vinter när snön kommit och isen lagt sig. 

Idag kom jag iväg ner till Apoteket, köpte salva till rumpan till efter hemkomst, plockade ut concerta till grabben, köpte hem Strepsils, det kommer behövas nu när virusar härjar. Kom även in på Ica och köpte skurmedel, det är helt slut här hemma. Längre än så klarar inte jag att gå.. Så hemskt ont har jag när jag ska gå. Blir mycket sittande o liggande för mig nu, och det tänker jag inte skämmas för. 

Fick mig jordens garv här hemma ikväll.. Min man lyckades igen!! Hör hur han ropar ”Nej… men åh…!!!” Och går in o kollar, han hade då tidigare dragit på en Smarre en blöja för han var bajsnödig. Nu ligger då Smask på golvet, och Robert upptäcker sitt misstag!! Han har dragit på Max blöjan UTANPÅ kalsongerna😂😂😂😂

Jag skrattade så telefonen bara skakade i handen på mig, men självklart var jag tvungen att ta bild!!! Herreguuud, en sån här möjlighet får man inte missa att ha bild på!!

Jag tyckte iaf att det var hysteriskt roligt!! Nu märks det att man är van vid att Smarre oftast går i bara T-shirt på och bar om rumpen, men att dra på honom en blöja och inte märka att grabben har kalsonger på (???) det är riktigt bra jobbat..

Vad tycker ni? 

Ha en fin kväll! 

Pusd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s