~Bara jag~

Skit på teven~

Alltså!! Hur svårt ska det vara att få till en bra tablå på teven? Vi har lagom många kanaler, men liktförbannat sänder en kanal en film idag, när samma film gick på en grannkanal igår?? Varför??? Blir så jävla less på att alla filmer som sänds har redan visats eller kommer imorgon eller övermorgon på en annan kanal.. Har det brunnit i huvudet totalt på Tv-tablå-skaparna? Eller är dom fortfarande inställda på semester-mode? 

Vilket totalt värdelöst gnäll från min sida egentligen, men jag älskar att se bra film eller bra serier på tv, och speciellt då hösten sakta kommer krypande.. mörka kvällar, gärna lite kyla, levande ljus, myspys-belysning, och riktigt bra tv!! Var inne på Netflix och kikade efter något bra att titta på, men dom är ju såååå sega med att uppdatera sitt utbud och ta in bra filmer. Dom har så jäkla mycket skit! Eller är det bara jag som har högre krav?

Idag har jag och Sara som hastigast hälsat på hos mamma. Var tvungen att kolla upp henne 🤗 (Kontrollbehov’erskan) 

R har tvättat i tvättstugan. Vi har bäddat rent i alla sängar, det var verkligen dags för det! Och doften som fyller rummen när man bäddar rent! Älskar vårt sköljmedel! 

Idag gick jag ut på Telenor och beställde en Iphone7.. Materiell lycka kanske, en liten tröst när allt bara går emot mig, eller kanske jag beställde nytt för att jag sänkte min månadskostnad? Upp till var å en att tycka vad dom vill, men ska bli roligt med lite nytt. Ska vara bra kamera och jag tar mycket bilder med fånen så den ska bli kul att utforska. Valde dessutom svart telefon. Det var länge sen, sista 8-9 åren har jag haft vit mobil.. så nu ska R få en iphone6 plus (min nuvarande) han har haft iphone5 efter mig i ett par år.. 

Annars händer inte ett skit här.. dagarna går bara på automatik, inget nytt och inget gammalt. Jag är ”bitchig” i mitt humör. Inga problem att kläcka ur mig opassande kommentarer och vill hellre ”fälla” än att ”fria”.. Vet inte vad det beror på.. Är det min adhd? Är det graviditeten? Är det bara jag? Är det årstiden? Och varför måste jag ens hitta en anledning?? 

Ha de! 

Puss

2 reaktioner till “Skit på teven~”

 1. Nä fy vad jobbigt! Hatar att va sjuk utomlands, blev sjuk när jag åkte till thailand… fick en ”chest infection” å fick en massa roliga tabletter från apoteket där nere… En tablett som man tog och vips så var all hosta borta och en annan som helt plötsligt försvann allt snorande.. Helt underbart! Så det gick ju att fungera ändå..

  Haha… jag brukar vara helt galen i att försöka få den nya telefonen.. iaf den nya huvudtelefonen (5, 6, 7 osv, inte ”s”-versionerna).. Men jag tvivlar inte på att 7:an e helt underbar.. Tog du en plus eller en vanlig?
  Om jag ska skaffa en 7:a så får d bli plusen för mig.. har 6plus idag och har aldrig ångrat storleken.. helt underbar!

  Jo ang. psykiska måendet e d helknäppt att d påverkar immunförsvaret så mkt.. Sen jag slutade umgås med A för typ 2,5 år sen så har jag inte varit sjuk på samma sätt.. fascinerande ändå!

  Jo men visst är det så med TV? Jag har inte tv idag, kollar på allt via netflix å viaplay, eller så råkar jag hitta något på internet som man kanske tar ner lite sådär, hihi.
  Jag är en stor serietorsk. Just nu har American Horror story börjat igen och jag ÄLSKAR den… Rekommenderar den varmt…

  Men samma här, försöker alltid hitta en anledning till varför jag mår dåligt eller varför jag får ångest.. är det så att det finns en anledning (typ PMS som jag helt plötsligt börjat få efter operationen) så kan jag godta det, annars ältar jag å hittar tillslut en anledning som kanske inte egentligen var den anledningen från början… haha!

  Jag går ju KBT nu, jag älskar det.. .hjälper mig oerhört mkt, skönt att få sitt beteende beskrivet på något sätt.. 🙂

  Nu är det inte långt kvar tills bebis tittar ut va?
  Läste om lägenheten, hoppas verkligen att ni hittar ngt snart… håller alla tummar!
  Ta hand om dig och det är bara att skriva om du vill skrika av dig!

  Kramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s