~Bara jag~

Nåt helt annat~

Som tidigare inlägg visade så har vi varit på begravning idag. Många tankar väcks iom att man tar farväl av någon. 

Jag har mer och mer, sen Pelles begravning & förstärktes idag, börjat fundera på hur jag vill att min begravning ska vara. Vill jag att mina barn och man ska stå där och bestämma allt, eller kanske stå helt rådvilla inför hur jag vill ha det?

Jag har bestämt mig för att skriva ett Vita Arkvet. Där kan jag skriva om vilken musik jag skulle vilja ha, blommor =ja eller nej, svart eller färgglatt osv osv. 

Jag vill ha mycket blommor och många levande ljus på min begravning. Jag vill nog spridas, men även ha en gravsten dit dom som vill kan komma och besöka mig när jag inte syns längre. Jag vill att min familj & mina vänner ska få vara riktigt ledsna. Jag vill ha kort på kistan, ett fint kort på mig, jag vill att ett brev jag skrivit innan jag dör ska läsas upp bredvid min kista. 

Efter kyrkceremonin vill jag att alla som kommit ska få en god lunch i magen och ha möjlighet att minnas mig med roliga minnen att dela med varandra. Vill att alla ska sitta tillsammans och våga både skratta & gråta.. Sen kan de som älskar och saknar mig mest går därifrån, äta och dricka gott, festa loss, skratta och ha kul som om jag är med.. För mig är nig alla minnen viktigast! Att våga dela med sig av ditt minne av mig med andra. Att få glädjas och gråta. 

Nu blev det långdraget, imorgon ser jag till att skriva mitt Vita Arkiv. 

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s