~Härligt~, ~Känslan idag~

Femte dygnet~

Nu har Smaskens feber och förkylning hållit på lite för länge för att jag ska tycka det är okej.. Imorgon blir det husläkaren på vårdcentralen.
Idag på dan, trodde jag det skulle vända! Han drack, han var med, uppe och gick och intresserade sig för vad Ellie gjorde osv, men nu på kvällen hade han 39,9 i feber.. Inte okej!!

Igår åkte vi till svägerskan i Gnesta! Hon hade idag på em bestämt tid med ”Sminkösen Frida” för sin provsminkning och nyfiken som jag är kontrollfreak så ville jag vara med och ”titta” osv..
Och jäklar vilken duktig tjej!!!
Nog för att jag tycker att Veronica har vackra rena drag, men den här tjejen lyckades verkligen lyfta fram det i hennes ansikte!!

IMG_0683

IMG_0680

IMG_0669

Det var sjukt roligt att få vara med och titta!! Och som den ”svamp” jag är, sög jag åt mig massor av bra saker att veta när det gäller sminkning.
Jag älskar att sminka! Men man kan aldrig lära sig för mycket om något man är intresserad av!!

Vi kom till Gnesta igår eftermiddag, så det blev mello och sen fick min R för sig att han skulle ut på krogen kl 22:30, så han tog sin lillasyster med på det!
Tråkigt för dom, så finns det inga ställen i Gnesta som har öppet längre än till 23 en lördagkväll så de var hemma igen till 23:20 efter en korv på Statoil 😂
Så är det på landet!! Får skapa sig sitt eget party i garaget med hembränt & discolampa 😆

Idag gick timmarna så fort när Vera sminkades! Sen helt plötsligt var det dags att åka hem.. Blev en Whopper Cheese Xtra allt från BK på vägen hem!! Alltså det är så jäkla mycket grönsaker på burgaren om man tar Xtra allt, så himla gott!!
Sara har sovit hos kompis till idag så vi köpte mat med oss hem till henne!

Nu verkar Maxens alvedon ha kickat in och han sover lite bättre än förut, ska passa på att läsa några sidor och sen sova!

Puss & Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s