~Dagligt~, ~Känslan idag~

Ligger här~

Och är redo för John Blund, men han verkar dissa mig på heltid numera..
Får hoppas att propavanen gör sin verkan istället..

Smasken har blivit så enkel att lägga. Vi går in tillsammans, lägger oss, han trycker lite på sin ”nattlampe-sköldpadda”, tar en eller två sug på flaskan, en napp i munnen & en i handen, sen vänder han sig emot mig och somnar så gosigt in. Helt underbart!!

Jag tror det beror lite på dels erfarenheten, men oxå glappet på åldrar mellan våra barn, men jäklars så allt är roligt med Max.
Det har såklart varit super kul med Sara & Noel oxå, men det är precis som att man verkligen har en annan typ av tid & syn & tålamod kring Max.. Varken Sara eller Noel kunde gå hemma i två år innan dagis, det tillät inte ekonomin utan jobbet skrek efter en, de skolades in på förskola båda två vid 16 månaders ålder.. Jag ångrar dock inte att jag fick barn tidigt, det är det bästa jag gjort..
Max är idag 😜 22 månader och planen är kanske att börja på dagis till hösten. Om det finns plats på den fsk jag vill ha!
Idag är ekonomin helt annorlunda. Jag har råd att vara hemma längre med dom små. Och det är skönt för dom stora oxå, att veta att det alltid är någon hemma.

Idag på fm var vi i Liljeholmen.. R skulle betala räkningar i Farfars namn, sen åkte vi in till Hornstull/zinken och hämtade ut en kopia på vårt nuvarande hyreskontrakt.
Så på onsdag har vi bokat tid med L för att skriva alla papper och posta till respektive värdar!!
ÄNTLIGEN!!!
Sen kommer jag ge vår värd till på måndag innan jag kommer börja trakassera dom om ett beslut!!
SNÄLLA GUD, om du finns, LÅT DETTA BYTE BLI AV!FORT det bara är möjligt!! Vi kommer ha så MYCKET att göra i den lägenheten och vi har knappt om tid innan mini kommer!!! SNÄLLA!!

I helgen blir det nog att besöka svägerskan. Prata ihop oss lite kring deras stora dag, och även träffa Åsa, hennes toastmadame och prata ihop mig med henne..
Får se om jag kan övertala maken om att kanske åka redan imorgon..

Sara har tandis mitt på dagen och ska dra ut tand 2 i överkäken..

Dags att läsa lite och hoppas att ögonen blir trötta av det då..

Puss Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s