~Dagligt~, ~Känslan idag~

Förkylt~

Noel blev snabbt bättre så idag har han varit i skolan..
Sara är såklart sämre, hostat och hostar, vänder ut i & in på lungorna, och snorar..
På fm mådde jag riktigt dåligt. Kändes som jag hade fetvadd i hela huvudet, näsan igenkorkad, ögonen svullna osv.. Masken hostar och nyser han med.
Nu ikväll började R snora och nysa han med..
Jävla pissförkylningar!!

Vi åkte iaf till City Gross och handlade hem kött, fisk och sånt som är väldigt bra att ha i frysen.. Köpte även semlor, de ni, jag hittade vanilj semla som jag köpte hem. Fick i mig en halv, sen tog det stopp.. Jag äter aldrig semlor, men när det fanns med vaniljkräm och helt utan mandelmassa var jag tvungen att prova!

Just nu känns lägenhetsbytet så jäkla långt bort, men nu ska papprena skrivas vilken dag som helst..
Det är bara det att det är 55 dagar kvar till Bf för mig, och om vi även ska lyckas få in en flytt på de här pyttefå dagarna, så kommer tiden verkligen att motarbeta oss..
Ja, jag är så jäkla stressad!!

Var förbi mälarhöjdens blomsterbutik idag och fixade farmors handbukett till begravningen.. Så nu är den iaf betald och klar att hämtas ihop med våra på måndag! Skönt!!

Såg en lite halv rolig film på tv nu i kväll, The Other Guys med bla Will Ferrell, och jag tycker han kan vara sjukt rolig ibland!
Och han var ganska sådär ”pinsamt” rolig! Ni vet, när någon spelar typ så korkad el pinsam att det slutar med att man skrattar typ för att man skäms… Vilken utläggning, men du kanske fattar vad jag menar… Eller inte..

Innan jag måste upp och kissa igen ska jag hinna läsa ett par sidor!!

2015/01/img_0320.jpg
Vecka 33 nu!!

Måste få visa hur söta mina grabbar faktiskt kan vara med varandra, om Noel bara vill…

2015/01/img_0321.jpg
Så jäkla fina! Max riktigt lutar sig mot Noel och tittar på ”Stuart little 2” på paddan!!

Godnatt!
Hej svejs!

Puss

2 reaktioner till “Förkylt~”

  1. Inte roligt att vara förkyld. Nu har vi klarat oss ett bra tag. Peppar peppar ta i trä. Ja förutom Ellie som har sin slemmiga hosta kvar. Hoppas ni flyttar innan lill*n kommer. Du vet att vi hjälper till och det går ju alltid att fråga Rickard och Jerry med. Puss och kram på dig. Och ni får krya på er nu. Ring imorgon lördag när du orkar. Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s