~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Förr eller senare~

Har ingen aning om vad den rubriken egentligen står för, men det var det som ploppa upp i huvudet på mig, när jag skulle namnge min rubrik idag!

Bup idag med Noel.
Vikten går neråt och I-B (Bup-sjuksköterska) rasar nu på skolan och deras totala nonchalans inför Noel och hans matproblem. Känner oro jag med, då vi ser framsteg med medicineringen och vill inte bryta, men fortsätter vikten åt fel håll måste vi nog göra det!
I-B skulle ringa skolan och verkligen påpeka hur viktigt det är för hans hälsa att han får i sig lunch & mellis, samt en frukt under en skoldag!
Hoppas de lyssnar bättre på henne!!

Robert fick en försenad födelsedagspresent av mig idag, bluetooth-vantar till mobilen.. Så nu kan han svara och prata i telefon via en ”stickad fingervante”..
Ser hysteriskt roligt ut måste jag säja…

Annars har vi varit på city gross och handlat hem mat till frysen.

R gjorde panerad kyckling med ris och tomatsås till middag. Jag fick faktiskt i mig en halv/halv kycklingfilé lite ris och en halv rå broccoli bukett!!
Det är mycket för att vara jag. Fortfarande ingen direkt aptit, men jobbar stenhårt på att få i mig järn nu..

Max älskar att ”prutta” på min mage, och det har han gjort nu på kvällen, han skrattar och är så stolt över sina munpruttar, men inneboende är inte lika lycklig. Den blir lite sur tror jag..
När Max låg i min mage och jag var ganska höggravid, så kommer jag ihåg att Sara & Noel skulle munprutta på magen, och Max (visste inte då att det var en Max i mig) ryckte verkligen till!! Jag kunde känna hur han blev rädd.. Han tyckte inte om det när han var under 8-9 månader heller.. Han blev skrämd redan i magen stackarn..

2015/01/img_0189.jpg

2015/01/img_0185.jpg
Men han är lite söt när han gör det 🙂

Bye Bye for now, måste lääääsa!!!

Godnatt!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s