~Dagligt~

Så var det tisdag~

Efter att ha haft mina barn i 10 dagar var det dags att byta med pappan. Kändes inte så skönt alls efter så lång tid hemma. Nu närmar sig stambytet med stormsteg. Idag rensade jag ur badrumsskåpen hemma. Tagit ut det jag vill ha kvar och kastat det som jag inte längre behöver. Lilla badrumsskåpet blev helt tomt efter att jag rensat där, det var bara jag som hade massa grejer där visst.

Åkte upp hit runt 11:30. La mig i ”min” säng o softade ett bra tag. Började frysa så la mig under täcket, och ville nästan lägga mig o sova. Men höll mig vaken. Nu är klockan 19:30 och jag bara längtar efter att få gå o sova. Trötthet, utmattad, slut psykiskt.. Imorgon vankas PBM & sedan ska jag till Skarpnäck och möta upp en tjej jag köpt begagnade & nya grejor av. Fyndat lite julklappar!! Dags att börja samla på mig lite, har inte råd att köpa klappar på en o samma gång, inte till fem barn. Förra året fick jag bekosta alla klappar ensam, hoppas på att den andra föräldern kan vara delaktig i år. Jag kan inte köpa alla skor, regnkläder, väskor, jackor efter säsong själv, behöver ha någon mer som bidrar till barnens garderob. Så hoppas på en ”jämnare” jul i år.

Nu blir det Halv 8:a hos mig på tv.

Tjolahopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s