~Dagligt~

Dags igen då~

Fy, det blir inte alltid som jag tänkt mig.. Jag är inte den som inte erkänner mina misstag, men i fredags gjorde jag verkligen bort mig! Skäms så mycket, men hoppas att jag nu bett om ursäkt till alla de parter som behövde höra ett Förlåt!
Önskar att fredagen kunde raderas men det går tyvärr inte. Jag får helt enkelt stå mitt kast och försöka hålla ryggen rak! That’s it!!

Så, idag var jag och kramades med mamma! Underbart! Fan så snygg hon är, min mamma!!! Hon är mer vältränad än vad jag är, och det känns inte alls bra;).. Nä, jag är stolt över henne! Hoppas att vi kan träna ihop nångång!

Mycket händer & fort går det!
Max är nu 6 månader. Han har börjat ”prata” med riktigt joller.. Typ som ”dobidoda, dada, nääee, umm..” osv. Det är så jäkla gulligt!

Vi badade i förmiddags, och han var helt överlycklig! Han verkligen älskar att bada!

I lördags var det ljuständning vid gravarna!
Blondie körde mig & Max till min morbror Jonna. Jag var tvungen att visa upp nytillskottet i min familj!
Tände ett blått ljus och la en liten krans med en vit ros! Saknar dig varje dag!!
Sen vid 15 åkte vi till svärfar och tände ljus..

20131103-235732.jpg

20131103-235749.jpg

Efter det tog vi, dvs jag med familj, Blondie med familj och svärmor tunnelbanan in till Hötorget & gick till mandarin city och åt tillsammans. Jag älskar ju deras mat, och hoppas att de andra oxå var nöjda med mitt val!

20131103-235954.jpg

20131104-000010.jpg

20131104-000047.jpg
Jag tyckte det var en riktigt trevlig kväll!

När vi kom hem så hade vi lite lördagsmys med film, såg familjetrippen, den var faktiskt riktigt rolig, och Robert somnade väl efter en kvart som vanligt! Efter den såg jag Grown up’s 2.. Inte som 1-an men bra ändå. Sen blev det sova!!

Idag kom dessutom äckel-mensen! Så ingenvidare trevlig söndag! Inte i trosan iaf :-(….

Ha det gott!
Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s