~Dagligt~

Hihihi~

HahahahaHohoho!!! Jag kan spela Hay Day igen!!! Känner mig helt sjukt lycklig över det, vilket är så jävla fånigt faktiskt..

Har återigen regnat idag…Tror jag 😁, för jag och Smasken har råkat sova bort ett par timmar mitt på dagen!! Vi var nog väldigt trötta tror jag.. Veronica och Simon hade åkt till Nyköping till Simons logoped, men blivit stående i korsning i närheten av sjukhuset, då hennes bil bara lagt av. Hon hade försökt ringa mig säkert 10-13 ggr och även provat att ringa till hemtelefon.. Tror ni jag hörde??? Nopp, det gjorde jag inte :(.. Tack o lov så hörde Mattias sin jobblur iaf, så han kunde åka dit och hjälpa henne.. Fy Johanna!!!

Idag har som sagt varit en riktigt lat dag. Jag har net städat, plockat eller vikt ihop resterande tvätt eller fått in det i skåpen/garderoberna.. Illa.. Blir kanske en piggare dag idag !

Idag-kväll (Läs imorgonkväll) ska jag och Snasken följa led Vera på ett MeandI-party! Aldrig varit på något sånt så det kommer att bli skoj.

I helgen är det dags för den traditionella kräftskivan på landet.. Vi blir ett lite mindre sällskap i år, men inte ett tråkigare sällskap för det!! Det kommer att bli roligt!!

Längtar massor efter min man och mina barn! Men det är blandade känslor, för hem vill jag inte! Jag trivs så bra här i huset, att jag nästan kan tänka mig att säja upp mitt ”andra boende” ;)..

Usch, så klockan hann bli mycket då, pga det där jävla Hay Day…

Pussen och kramen och klappen till alla ni som kikar in och läser en rad eller två ❤💫

2 reaktioner till “Hihihi~”

  1. Hihi om du säger upp ditt andra boende så blir det ju källaren du får bo i. (Klapp👏 klapp👏) hihihi. Säger inge mer 👅.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s