~KĂ€nslan idag~

Uppdatering đŸ€Ș~

Sommaren och vÀrmen fortsÀtter! Jag njuter, Àven om jag svettas kopiöst varje dag och sÀkert gnÀller en hel del, men att iaf ha möjligheten att ta ett bad nÀr jag vill underlÀttar iaf en hel del.

Inatt börjar krÀftfisket! SpÀnnande! KrÀftskivan gÄr av stapeln den 11 augusti. Blir som ett avslut pÄ mitt sommarlov, jag har upprop den 9/8 och sen ledigt med krÀftskiva ihop med glada mÀnniskor för att sen verkligen starta upp höstterminen i mitt mÄl mot Undersköterska-examen.

IkvÀll har jag gjort naglar pÄ Attis! Superfina, speciellt dÄ hon har sÄ fina o smala nagelbÀddar!

Imorgon blir det nog att dejta henne, Jörgen och barnen vid midsommarplatsen. Vi har 28 grader i vattnet sÄ kan kanske inte pÄstÄ att det Àr direkt svalkande men jÀkligt skönt!

IgÄr nÀr det spöregnade sprang jag o R nakna i regnet med Noel, Max, Ebba & Sigge! SÄ jÀkla roligt faktiskt!

Den hÀr sommaren har gett mig en hel del. BÄde upp o ner, men mest upp. Jag har fÄtt en ny vÀn. Mina barn Àlskar den mÀnniskan. Hon Àr helt enkelt sÄ fantastisk. Jag Àr sÄ glad att hon finns hÀr pÄ landet, och att vi ÀndÄ bor sÄ pass nÀra varandra hemma att vi faktiskt kan fortsÀtta umgÄs! Henne slÀpper jag inte! Jag har inte sÄ himla mÄnga vÀnner att det inte finns rum för en till!

NÀ, nu ska jag ut o kolla om jag kanske har nÄgra torra trosor frÄn tvÀtten jag hÀngde idag. Hatar att sova byxlös, sÄ mÄste hitta underbyxor.

Ha det fint!

Tack för titten ♄

En reaktion till “Uppdatering đŸ€Ș~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s