~Bara jag~, ~Dagligt~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Flygintyg för gravid= ✅~

Idag var jag hos Lotta, min barnmorska! Har träffat henne 3 ggr och även bokad för ett 4järde besök hos henne, så jag hoppas innerligt att jag får ha henne tills det är dags för mig att föda! Hon är så härlig! Rolig, avslappnad personlighet, tar det mesta med en klackspark, samtidigt som hon är noggrann såklart! Hon passar mig helt fantastiskt bra! 

Magmåttet (Sf-mått) 33-34 cm, alldeles Tipptopp för min vecka. Blodtryck 160/65 oxå helt perfekt. Hjärtljud 140 ca (enligt tidigare erfarenhet så tyder hjärtljuden för att det är en flicka!!! Ska kinesiska kalendern för första ggn ha fel ang könet på bebis 👀) Mitt socker 4,4 och järnvärdet var på 94.. Fick banning! Måste sköta intaget av Niferex nu väldigt nordgrant! Så vill Du, påminn mig gärna om den där lättglömda lilla tabletten! Den är viktigt för mig, men alldeles för lätt att glömma bort. Jag ska göra mitt yttersta för att skärpa mig nu! L o v a r ! ! ! 

Mitt intyg för att få flyga är nu utskrivet och signerat av min barnmorska! Så nu känns det väldigt mycket lugnare inför utresa. Och hemresa! 

Tvätten kommer få hänga över natten i tvättis så är förhoppningsvis allt torr nog och kan flytta ner i ungarnas resväskor! Sen forfarande, måste jag komplettera med nya stödstrumpor.. Och solkräm! 

SEN ÄR VI KLARA! Imorgon fixas ALLT och vi kan bara chilla och softa inför Arlanda och allt som sker där, hämta airshells, skicka specialbagage, skicka iväg våra resväskor, gå igenom säkerhetskontrollen, sen äta mumsig frukost, mysa innan vi bordar planet 🙂 

JEEEY! Nu händer det!

Puss

En reaktion till “Flygintyg för gravid= ✅~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s