~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Skolavslutningar 2015= ✅~

Nu är det klart för i år! Barnen blir bara äldre och äldre, klokare och vackrare, starkare och rikare! Det är ett faktum!

Sara gick ut Femman idag! Tänk att i höst är hon den äldsta klassen på högstadiet!! Alltså WTF!!! Noel gick ut Ettan igår!! Han ska redan börja Tvåan i höst!! Det är helt galet tycker jag!! 

   
  

Som ni ser ovan, det är taget i tisdags kväll! Efter avslutning i klassrummen så var det gemensamt fika/grillning i arken för dom som ville! Jätte härligt med solen som sken och massa glada barn. Vi fikade bara. Tur det, för det hade ändå strulat till sig med grillar, så många gick hem ändå..

    

Här ser ni bilder från imorse. Aspuddens skola 9.15. Min vackra dotter sitter i vit överdel och svart skärp. 

  

Noel hittade en kompis 🙂 

      

Sara med sina klasskompisar! Eller tjejerna i klassen 🙂

  

När jag tittar på dig har jag svårt att förstå att du är mitt barn.. Min förstfödda.. Att jag hållit dig i min famn, tröstat och älskat dig.. Du är så vacker och klok. Om du bara visste hur stolt jag är över att få vara just Din Mamma...”

      

Efter avslutningen åkte vi och hälsa på mamma/mormor på hennes jobb! Max och Noel hittade pennor och ritade på anslagstavlan. Sen fick Sara o Noel köra gräsklippare och traktor! Höjdpunkten för Noel! Lyckligare kille fick man nog leta efter!!! 

      

Den här lille mannen blev lyckligast i världen över att få klättra i mormors bil..som stod parkerad..klättra runt ensam. Alla lampor på bilen blinkade fint tillslut!

   

Då jag hade ont om cash idag så kunde vi inte åka iväg och äta lunch eller fika, så det blev mormors jobb och sen hem. Hemma ville Sara glo på film. Och äta popcorn. Helt okej för en ganska trött mamma… 

Ebba kom inte till ro förrens efter 01 inatt och så fort hon lugnat ner sig så började Max hålla på. Jag somnade väl in vid 03 och så upp som en solstråle igen vid 07.. Fast just imorse var det inte många solstrålar som lös här hemma! 

Men i det stora hela så blev dagen väldigt bra! Imorgon har vi BUP kl 13, sen ska vi bara hem och fylla bilen med grejor, ungar, katt & hund, vagn osv, sen blir det minst 1 vecka på landet för mig, barnen och mamma! Hoppas på vackert väder! 

Ha det bäst nu! 

Och för er som har sommarlov nu, glöm inte, sex, bad och glass! Det är vad sommaren går ut på!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s